Vandaag besteld, morgen op tafel

Bezorging in heel Nederland

vandaag besteld, morgen op tafel

Vandaag bezorgd=morgen op tafel.....zo simpel is het. We bezorgen heel Nederland. In welke uithoek je ook woont, wij kunnen tot aan je voordeur bezorgen. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag. Op zondagen zijn er geen bezorgopties.

  • Vanaf 95,- gratis bezorgd
  • Gekoeld vervoerd
bezorging nederland

Transport door Slagerijamin of logistiek partner

Onze logistieke partner is zoals reeds aangegeven gespecialiseerd in het vervoeren van food en non-food. Ze garanderen een aflevergarantie van 98%!


Zij bezorgen jouw bestelling tussen 17.00 en 22.00 uur.
Op de bezorgdag ontvang je een mail met daarin informatie over de bezorging en de levertijd.
Zorg dat je je mail goed in de gaten houdt en dat je op de aangegeven bezorgdag thuis bent.

Je pakketje kan ook eventueel bij je buren worden aangegeven. Dit wordt standaard gedaan als je toch niet thuis blijkt te zijn. Mochten je buren niet thuis zijn dan gaat het pakketje retour. Helaas worden geretourneerde bestellingen vanwege derving niet vergoed.

 

’s Morgens pakken wij je bestelling in en het wordt DEZELFDE DAG geleverd. Vul daarom je mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in zodat er altijd contact kan worden gehouden.

Het bezorgproces

Je bestelling wordt verstuurd via een gespecialiseerde bezorgingdienst. Met uitzondering van de volgende plaatsen:

Deze plaatsen worden door onze eigen bezorgservice geleverd. Je krijgt via mail of whatsapp bericht wanneer en hoelaat je bestelling wordt geleverd.

Verpakking

Onze verse producten worden verpakt in een speciale box die zeker 48 uur op temperatuur blijft. Deze box bevat een aantal koelelementen. We verpakken onze producten in verschillende soorten verpakkingen. Dit is afhankelijk van het soort product. Je kunt de producten in deze verpakkingen bewaren in de koelkast of vriezer.


Al onze producten worden dagvers bereid. Dit betekent dat u niet per se alles direct moet invriezen.

× Stel je vraag