Bestelling bezorgen

https://wordpress-522666-2135817.cloudwaysapps.com/wp-admin/plugins.php?plugin_status=all&paged=1&s

We bezorgen bestellingen tot aan huis. Wilt u weten of we ook bij u bezorgen? Doe dan de postcode check!

  Goed nieuws: we bezorgen nu in heel Nederland! Klik hier om gelijk naar de shop te gaan.


SHOP OP CATEGORIE

Verrassend assortiment

Ramadan 2021
PREMIUM MEAT
Kip en kalkoen
Lamsvlees
Rundvlees
Kalfsvlees
Vleeswaren
Gourmet
Salades
Diepvries
Levensmiddelen
Levensmiddelen
Kruiden & specerijen

Halal Slagerij Amin Den Haag IconHalal Slagerij Amin Den Haag

Stationsweg 74, Den Haag

4,8 185 recensies

 • Avatar Ilham Mouttahid ★★★★★ 2 maanden geleden
  Wij hebben meerdere keren bij Amin Halal Slagerij besteld. Elke keer zijn wij weer tevreden en zo ook onze gasten die van het eten meegenieten.
  Wij bestellen altijd een deluxe gourmet schotel. Bijvoorbeeld van 6 personen, maar er kunnen altijd meerdere personen van eten.
  De producten zijn vers en smaakvol, niet overheersend. Je krijgt gevarieerde vlees en kip producten.
  Daarnaast nemen wij altijd de tapas schotel. Hier zitten verschillende verse borrelhapjes in, zoals grillworst en olijven. De verschillende kip salades die je erbij krijgt zijn heerlijk voor op een stukje brood.
  De slagerij vraagt een zeer redelijke prijs voor de producten. Het is niet in onze voordeel, maar als zij er meer voor vragen hadden wij het ook gekocht.
  Verder is de slagerij prima bereikbaar en reageert snel op berichten.
  Vriendelijke groet,
  Tevreden klanten.
 • Avatar Khaadija EL Bourakkadi ★★★★★ 2 weken geleden
  Ik ben erg blij met deze Slagerij. Komt afspraken na. Echt lekker vers vlees en kip maar ook de kwalitieit is heel erg goed. Lekkere kruiden en specerijen. Bezorgen op tijd. Ik zal altijd hier mijn vlees en kip maar ook kruiden en specerijen bestellen.
 • Avatar Jamila Douairi ★★★★★ in de afgelopen week
  Vorige week bij slagerij Amin besteld. Echt een top service. Er wordt snel op app gereageerd en zijn meedenkend. Snelle aflevering in een speciale gekoelde box! Ik ga vaker hier bestellen.
 • Avatar Hazar ★★★★★ 2 weken geleden
  Heel erg tevreden met bestellingen, netjes geleverd naar zeeland ,alle producten zijn allemaal best goed, andere keer bestel ik zeker weer,dank u wel🙏
 • Avatar Mohamed Boutaka ★★★★★ 2 weken geleden
  Goede prijs kwaliteit verhouding, nadat ik de bestelling geplaatst had kreeg ik direct een mail over de bezorging. Alles liep perfect en ik ontvang mijn bestelling zoals afgesproken. Eerlijke mensen !!’ Aanrader voor iedereen. Nogmaals bedankt voor de top service🤗
 • Avatar wafae az ★★☆☆☆ 9 maanden geleden
  Wat een slechte ervaring had ik vandaag. Zo jammer. Vroeg eerst om advies welke gehakt het beste is voor saucijzenbroodjes, meneer wist daar geen antwoord op te geven, oké dat kan maar op de manier waarop meneer antwoord gaf was niet heel professioneel en klantvriendelijk. En uiteindelijk 300 gr kalfsgehakt genomen en wilde ook 300 gr lams gehakt maar meneer wilde dat niet voor mij klaar maken, ik vroeg dan maar 400 gr en zelft dat kon niet volgens meneer. Terwijl hij het vlees wel gewoon had en vervolgens legde hij mijn 300 gr kalfsgehakt op de toonbank en vroeg € 3.35 op een onaardige toon
  Zonder te vragen of ik nog iets wilde of zonder te luisteren wat ik hem vroeg. Ik stond echt verbaast te kijken hoe ik behandeld werd door deze kleine kale oude man.
  Echt zonde want het vlees is erg goed. Mij zijn Julie in ieder geval kwijt als klant.

× Stel je vraag